9. دم کردن چای

چای با رنگ های مختلف زمان های متفاوتی برای دم کشیدن دارند.

چای سفید را باید در آب ۶۵ تا ۷۵ درجه سانتیگرادی به مدت ۱ تا ۲ دقیقه دم کنید و سپس بنوشید. 

 

چای زرد را باید در آب ۷۰ تا ۸۰ درجه سانتیگرادی به مدت ۱ تا ۲ دقیقه دم کنید و سپس بنوشید. 

 

چای سبز را باید در آب ۷۵ تا ۸۰ درجه سانتیگرادی به مدت ۱ تا ۲ دقیقه دم کنید و سپس بنوشید. 

 

چای اولانگ (چینی) را باید در آب ۸۰ تا ۹۰ درجه سانتیگرادی به مدت ۲ تا ۳ دقیقه دم کنید و سپس بنوشید.

 

10. تخم مرغ

برای برداشتن پوست های ریخته شده در تخم مرغ شکسته، از پوسته‌ی آن استفاده کنید.

 

 

11. خرد کردن مرغ

برای پوست کندن و خرد کردن مرغ به جای چاقو از قیچی آشپزخانه استفاده کنید.

 

12. پخت بوقلمون

اگر بوقلمون بیش از حد پخته شد، می توانید برای حفظ تازگی و آبدار بودن گوشت آن کمی آب مرغ به آن اضافه کنید.

 

13. خنک کردن نوشیدنی ها

برای اینکه نوشیدنی شما سریعتر از حالت عادی خنک شود، یک دستمال کاغذی خیس دور قوطی/بطری بپیچید و سپس آن را درون یخچال بگذارید.

 

14. تازه نگه داشتن کوکی

برای تازه نگه داشتن کلوچه و کوکی فقط کافی است یک برش سیب تازه درون ظرف آن قرار دهید. کوکی رطوبت سیب را می گیرد و برای زمان طولانی تری تازه می ماند.


خدمات اسباب کشی تازه ,بنوشید ,دقیقه ,درجه ,سانتیگرادی ,کوکی ,درجه سانتیگرادی ,استفاده کنید منبع

مشخصات

تبلیغات

آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

بهترین ساندویچ پنل در ایران فروشگاه اینترنتی سایت ریاضی Teaganddf7 House تخفیف دونی مدرسه حافظ هامونک